Polsaandoeningen

Polsaandoeningen

Anterior Interosseous Syndroom Anterior Interosseous Syndroom  Arthroscopie van de pols Bandletsel van de pols (pols instabiliteit) Bot cysten van de pols Carpaal Tunnel Syndroom Chronische pijnklachten van de pols Duimbasis arthrose Ganglion van de pols Gebroken pols Gevasculariseerde bottransplantaat Intercarpale weke delen beklemming (ISTE) Ziekte van Kienböck Madelung deformiteit Malunion Radius Midcarpale instabiliteit Pols arthrose Pols arthrose Pronator Syndroom PT Artrose Radial Tunnel Syndroom Scafoid pseudarthrose Scaphoid fractuur SL dissociatie SNAC/SLAC Sportletsel van de pols Standcorrecties van de pols TFCC

De pols is een heel bewegelijk gewricht dat de hand met de arm verbindt. Het bestaat uit veel verschillende botjes die onderling met bandjes (ligamenten) zijn verbonden.

Wanneer uw last heeft van uw pols kan dat grote gevolgen hebben, bijvoorbeeld tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. De meeste klachten ontstaan na een trauma van de pols, maar ook klachten na een overbelasting komen veel voor. Ons team heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in aandoeningen van pols.

Tijdens het eerste consult op de polikliniek wordt bekeken welke therapie of advies het beste voor u is. Tevens kan er direct röntgen beelden worden gemaakt in de spreekkamer. Alle voor en nadelen van eventuele behandelingen zullen met u besproken worden. Ook een directe doorverwijzing naar de handrevalidatie behoort tot de mogelijkheden.

Ga direct naar: